Diari de Fantàstida 31.01.2013

Avui ha cofantastida 31012013 001mençat la sessió el Cavaller del Drac Bicèfal que ens porta notícies importants.

Per fi ha aconseguit per llegir  un exemplar de           “ Deltora I: Los bosques del silencio” de l’autora Emily Rodda . Aquesta saga de vuit toms està fent molt ressò entre els joves lectors de literatura fantàstica.

“Lief i Barda són els elegits per  recuperar les set  gemmes màgiques de Deltora i poder, així, alliberar  les tribus de Deltora de la terrible opressió del Senyor de l’Ombra. Una recerca  que promet ser llarga i perillosa , però que els dos companys assumeixen amb la valentia i la certesa de qui te una missió  inajornable que complir a la vida.”

 Després  d’aquesta notícia  els altres membres del club ens han parlat de les lectures que tenen en curs de la mateixa temàtica: “La vall dels llops” de l’autora Laura Gallego i “Les memòries d’Idhun”, també de la mateixa autora que té molt èxit entre els joves lectors.

El nostre narrador també ens ha fet una  recomanació per  llegir, el conegut “Harry Potter” de l’autora   J.K Rowling , on es mostra de manera molt evident, entre d’altres, un dels arguments predilectes del club: “Els elegits”.

A la sessió d’avui dos relats:

“La història d’un arquer”

Un relat que ens vol  transmetre  el poder de la voluntat en la lluita per ser el millor.

I, “ El naixement de Cupido”

Aquest relat ens ha endinsat en la mitologia grega, els seus déus i dees tan envejosos uns dels altres, i en el seu joc amb les criatures humanes. Hem fet un breu repàs dels més importants: Atenea, Zeus, Hermes, Afrodita, Èol, Apol.lo

Sabeu de quin era el verdader nom d’en Cupido?

Qui era la seva dea mare?

Qui era el seu déu pare?

I, de qui es va enamorar el mateix Cupido?

cupido

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s