Diari de Fantàstida novembre 2014

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El mes de novembre ha tingut un inici de por. La festivitat de Tots Sants ha marcat  les primeres sessions on els tertulians ben integrats  en un ambient realment sinistre han escoltat les històries  relacionades amb la mort i els esperits que en Josep Partegàs els hi  ha explicat.

Un cop superada la por, els membres del club de Fantàstida que a partir d’ ara anomenarem “Guardians de somnis” han assistit a les reunions amb moltes ganes de parlar de llibres.

“L’àvia gangster” Walliams, David està empatat de votacions; “Això és un secret que només se jo” Canal, Eulàlia, porta molt bones sensacions i molta empenta per la seva lectura.

Aquestes dues lectures formen part de la selecció del premi Atrapallibres 2014-15, en el qual ens estem plantejant la participació com a jurat.

Altres lectures que també han agradat: “Per un plat de macarrons”Canela, Mercè  i  “El noi del Milió” Walliams, David. “Diari del Greg”, Kinney, Jeff.

Continuem amb la lectura de “El llibre de Morfeu”Ruiz ,Ricard i Hinojo, Àlex. Ja coneixem, la Serena, la seva protagonista. Ja sabem com és i que durant les nits pateix d’ uns malsons terribles. També coneixem els seus rivals la Insòmnia i en Letàrgic amb el tic-tac del seu rellotge i el fum de les seves cigarretes que ho impregna tot. I ara, estem a punt de descobrir qui és en Mèsmer?

llibre de morfeu

Mai dormir no havia sigut tan emocionant…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s