Diari de Fantàstida 22.11.2012

Avui parlem de tribus. Qui viu en el món llegendari? Doncs segons les humanitats antigues, els deus van crear uns homes que no els van sortir be i encara volten per la creació, són les restes d’una humanitat esgarrada…

Fem una relació:

Els genis, yetis, nans, follets, trolls, naiades, elfs, encantades, titans, fades, gins, leprechaunds, nyitus, mamarrus…..

Què en sabem d’aquestes tribus?

El nostre narrador ens explica que els genis  viuen des del nord d’Àfrica cap a l’Àsia fins a la India. Viuen en escletxes , sota terra. Els grans reis els tancaven dins d’unes gerres i les soldaven perquè no poguessin fugir. I quan algun pescador les treia de l’aigua llavors sortia el geni que hi havia dins i els concedia un desig.

Dels “yetis” el cavaller del Drac atac (marc) … ens diu que són persones molt grans i fortes i  el cavaller de l’àliga bicèfala ens diu que són peluts, viuen a les muntanyes de l’Himàlaia entre la Xina i el Tibet i que  tenen els cabells vermells!

I els “trolls”? Els trolls són entremaliats fan els que els hi ve de gust, no tenen clar què es bo o dolent. Viuen sota els ponts, són boteruts com una soca, molt deformes, tenen els nassos enormes i fan pudor.

Sabeu qui són els “leprechaunds”? Doncs aquest personatges són irlandesos, van molt ben vestits i són molt treballadors, concretament són sabaters i el.laboren la millor cervesa de ginebró. Quan veus un no l’has de deixar de mirar perquè  al moment que parpelleges  desapareixen……

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s